top of page

Vendrell

Carrer del Vendrell, 21, Manlleu, España

Venda

385.000 €

DESCRIPCIÓ

ATENCIÓ PROMOTORS!! Edificació amb 3 immobles independents (bloc de pisos i 2 cases), per reformar. Amb una superfície edificable de 1564 m2. Amb l'aprovació del nou POUM, possibilitat d'edificar PB+3 al llarg de tota la construcció. Possibilitat de mantenir la distribució actual de pisos i 2 cases o fer tot pisos. El preu sense comptar impostos, surt a 255 €/m2 edificable.


Molt a prop de la nova universitat de Vic, possibilitat de fer pisos per a estudiants. Disposem de plànols de distribució de l'immoble un cop acabat.
Atención promotores!! Edificación con 3 inmuebles independientes (bloque de pisos y 2 casas), para reformar. Con una superficie edificable de 1564 m2. Con la aprobación del nuevo POUM, posibilidad de edificar PB+3 a lo largo de toda la construcción. Posibilidad de mantener la distribución actual de pisos y 2 casas o hacer todo pisos. El precio sin contar impuestos sale a 255 €/m2 edificable.


Muy cerca de la nueva universidad de Vic, posibilidad de hacer pisos para estudiantes. Disponemos de planos de distribución del inmueble una vez terminado.

DETALLS

Tipus

Edifici

Habitacions

18

Banys

6

Superfície

1100

Plantes

3

Any de construcció

1900

Ubicació

Carrer del Vendrell, 21, Manlleu, España

bottom of page