top of page

REHABIL-ART

Rehabil-art S.L. és una empresa familiar, creada l’any 1995 amb l’objectiu d’entrar en el camp de les promocions immobiliàries, sense deixar el sector dels treballs de construcció, rehabilitació i reformes de qualitat; labors que desenvolupava l’empresa antecessora Construccions Àngel Masmitjà, empresa mare creada per l’actual gerent administrador Àngel Masmitjà. Ens avalen 45 anys d'experiència en el món de la construcció.

 

Aquests objectius es van anar materialitzant, amb una millora diària de les àrees de l’empresa, una major oferta de productes i expansió territorial del mercat.

 

Des de la creació de la nova empresa, Rehabil-art S.L., s’han seguit els mateixos criteris de construcció, basant-se sempre en la qualitat del disseny dels seus acabats.

 

En la seva trajectòria professional, ha construït un gran nombre d’obres de tot tipus deixant constància així de la qualitat d’aquestes obres en diversos municipis de la comarca d’Osona.

Rehabilitació

Les obres de rehabilitació, s'han de tenir en consideració ja que són una part molt important dins d'aquest gran mercat que és la construcció.

 

Obres d'aquest tipus poden implicar grans volums d'execució i elevats pressupostos, això fa que es requereixin complexos mitjans tècnics i equips de treball especialitzats per arribar a executar obres de qualitat.

 

En la majoria dels casos els projectes de rehabilitació requereixen d'una execució detallista i l'ús de tècniques artesanals per poder mantenir l'aspecte inicial de l'edifici. Aquest respecte per l'estructura original de l'edifici s'ha de combinar amb les dotacions de noves instal·lacions, per poder donar les prestacions que es necessiten en la modernitat.

 

Les nostres rehabilitacions es basen en aquest respecte cap al patrimoni, que és el llegat que ens han deixat els nostres avantpassats, per això intentem cuidar al màxim els detalls artístics i arquitectònics per tal d'aconseguir l'èxit desitjat.

IMG_6909 (1).jpg
1.jpg

Obra Nova

Com empresa constructora de vivendes i d'edificis d'obra nova, Rehabil-art, pot ocupar-se de tot el procés de l'edificació, incloent la contractació dels industrials corresponents necessaris en cada graó d'aquesta gran escala que és laconstrucció d'obra nova. La nostra metodologia de treball té sempre com a premisa respectar les necessitats del client, per això garantitzem que els treballs realitzats tinguin els requisits de qualitat esperats.

bottom of page