top of page

Sogorb LL

Carrer de Sogorb, Manlleu, España

Venda

70.000 €

DESCRIPCIÓ

�**Traspàs de Fusteria al Polígon Industrial de Manlleu**


� Oportunitat única per adquirir una fusteria completament organitzada amb maquinària d'última generació i una fidel clientela consolidada. Situada en un punt estratègic, aquest espai de 650 m² construïts inclou 60 m² d'oficines i 60 m² per exposició. La nau disposa de dues plantes amb un total de 6 estances, dues de les quals són banys complets i una zona de vestidor amb lavabo, WC i plat de dutxa. Els subministraments estan donats d'alta, garantint un funcionament immediat.


� Aquest immoble construït el 1988, amb una façana de 11 metres lineals i dos amplis aparadors, ofereix totes les comoditats necessàries, incloent calefacció. El lloguer de la nau és de 1.300 €/mensuals, facilitant l'accés a una inversió amb gran potencial de creixement. Una oportunitat perfecta per als emprenedors que busquen establir o expandir la seva activitat en un entorn industrial dinàmic i ben connectat.


✨ No deixis perdre aquesta magnífica oportunitat de negoci en un polígon industrial amb una gran afluència. Contacta'ns avui mateix per més informació i concertar una visita!


Traspaso de Carpintería en el Polígono Industrial de Manlleu


� Oportunidad única para adquirir una carpintería completamente organizada con maquinaria de última generación y una fiel clientela consolidada. Situada en un punto estratégico, este espacio de 650 m2 construidos incluye 60 m2 de oficinas y 60 m2 por exposición. La nave dispone de dos plantas con un total de 6 aposentos, dos de los cuales son baños completos y una zona de vestidor con aseo, WC y plato de ducha. Los suministros están dados de alta, garantizando un funcionamiento inmediato.


� Este inmueble construido en 1988, con una fachada de 11 metros lineales y dos amplios escaparates, ofrece todas las comodidades necesarias, incluyendo calefacción. El alquiler de la nave es de 1.300€/mensuales, facilitando el acceso a una inversión con gran potencial de crecimiento. Una oportunidad perfecta para los emprendedores que buscan establecer o expandir su actividad en un entorno industrial dinámico y conectado.


✨ No dejes perder esta magnífica oportunidad de negocio en un polígono industrial con gran afluencia. ¡Contáctanos hoy mismo para más información y concertar una visita!

DETALLS

Tipus

Nau Industrial

Habitacions

6

Banys

2

Superfície

650

Plantes

2

Any de construcció

1988

Ubicació

Carrer de Sogorb, Manlleu, España

bottom of page