top of page

Sogorb

Carrer de Sogorb, Manlleu, España

Venda

360.000 €

DESCRIPCIÓ

Nau industrial amb Fusteria al Polígon Industrial de Manlleu


� Oportunitat única per adquirir una fusteria completament organitzada amb maquinària de darrera generació i una fidel clientela consolidada. Situada a un punt estratègic, aquest espai de 650 m2 construïts inclou 60 m2 d'oficines i 60 m2 per exposició. La nau disposa de dues plantes amb un total de 6 estances, dues de les quals són banys complets i una zona de vestidor amb lavabo, WC i plat de dutxa. Els subministraments estan donats d'alta i garanteixen un funcionament immediat.


� Aquest immoble construït el 1988, amb una façana de 11 metres lineals i dos amplis aparadors, ofereix totes les comoditats necessàries, incloent calefacció. per a laccés a una inversió amb gran potencial de creixement. Una oportunitat perfecta per als emprenedors que busquen establir o expandir la seva activitat en un entorn industrial dinàmic i connectat.


✨ No deixis perdre aquesta magnífica oportunitat de negoci en un polígon industrial amb gran afluència. Contacta'ns avui mateix per a més informació i concertar una visita!


DETALLS

Tipus

Nau Industrial

Habitacions

6

Banys

2

Superfície

650

Plantes

2

Any de construcció

1988

Ubicació

Carrer de Sogorb, Manlleu, España

bottom of page