top of page

REHABILITACIONS

Les obres de rehabilitació, s'han de tenir en consideració ja que són una part molt important dins d'aquest gran mercat que és la construcció.

 

Obres d'aquest tipus poden implicar grans volums d'execució i elevats pressupostos, això fa que es requereixin complexos mitjans tècnics i equips de treball especialitzats per arribar a executar obres de qualitat.

 

En la majoria dels casos els projectes de rehabilitació requereixen d'una execució detallista i l'ús de tècniques artesanals per poder mantenir l'aspecte inicial de l'edifici. Aquest respecte per l'estructura original de l'edifici s'ha de combinar amb les dotacions de noves instal·lacions, per poder donar les prestacions que es necessiten en la modernitat.

 

Les nostres rehabilitacions es basen en aquest respecte cap al patrimoni, que és el llegat que ens han deixat els nostres avantpassats, per això intentem cuidar al màxim els detalls artístics i arquitectònics per tal d'aconseguir l'èxit desitjat.

REHABILITACIONS RECENTS

Reforma integral d'una casa, mantenint part de l'estructura principal i altres detalls, mesclant un estil rústic amb un estil modern.

Abans d'iniciar les obres, la casa disposava d'una sola planta habitable i un altell que s'utilitzava per emmagatzematge. La planta baixa estava distribuïda en cuina, menjador-sala d'estar, 3 habitacions, bany, despatx, pati i hort.​

Per tal que la casa guanyés amplitud, tenint en compte les necessitats dels propietaris, es va decidir modificar part de la distribució anterior, eliminant una de les habitacions i la paret que separava cuina i menjador, d’aquesta manera, es podia aconseguir, molt d’espai a la zona de dia. Pel que fa l’altell, es van fer tres obertures per fer-hi finestres de teulada, una a cada estança (habitació doble, habitació individual i bany). Mitjançant envans separadors, es va habilitar un distribuïdor que porta a cada una d’aquestes tres estances. Es van tancar i aïllar les habitacions i es va construir el bany. Us deixem una serie de imatges perquè pogueu veure la diferència entre l'estat inicial i l'estat final amb l'obra gairebé acabada.

ESTAT INICIAL I PRIMERES REFORMES
ESTAT REFORMAT AL 99%
bottom of page