top of page

PROPERA CONTSTRUCCIÓ

- CASA COMPLETAMENT REFORMADA A MANLLEU

Casa totalment reformada al centre de Manlleu, amb la següent distribució:

PB: Garatge per un cotxe, aseo, menjador-sala d'estar i cuina, tot en una sola estança i amb sortida directe a pati/jardí d'uns 35 m2.

P1: 3 Habitacions i bany complert.

Distribució i acabats al gust del client.

Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

- CASA DE NOVA CONSTRUCCIÓ A MANLLEU

Casa de nova construcció al centre de Manlleu amb una amplada de façana de 7,5 m, una profunditat de 16 m, amb un jardí de 52,5 m2, una superfície construida total de 225 m2 (terrasses i balcons i jardí a part), amb una distribució ideal i molt moderna:

PB: Entrada que dóna accés a menjador-sala d'estar amb cuina oberta i sortida directa a jardí, bany, safareig i garatge amb capacitat per 2 cotxes.

P1: Suite amb bany i vestidor, 3 habitacions dobles, bany, balcó i terrassa.

Distribució i acabats al gust del client

Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

- CASES A 4 VENTS DE NOVA CONSTRUCCIÓ A MASIES DE RODA

Casa a 4 vents de nova construcció a Masies de Roda amb una superfície construida total d'uns 200 m2 (terrasses i jardí a part), en una parcel·la de 407 m2 i una distribució ideal i molt moderna:

PB: Entrada que dóna accés a menjador-sala d'estar amb cuina oberta (possibilitat de tancar-la si així ho desitja el client) i sortida directa a porxo (14,50 m2) i jardí (267,89 m2), bany i garatge amb capacitat per 2 cotxes.

P1: 3 habitacions dobles (una d'elles suite amb bany i vestidor), habitació individual, bany i terrassa (56,39 m2).

Possibilitat de fer piscina, distribució i acabats al gust del client

Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

- PROMOCIÓ MANLLEU (BLOQUEJAT PROVISIONALMENT)

Magnífica promoció de pisos al centre de Manlleu, a preus molt econòmics. És tractarà d'un bloc de 4 plantes, amb Planta baixa destinada a pàrquings i planta primera, segona i tercera amb tres vivendes cadascuna, un total de 9 habitatges. Cada vivenda tindrà uns 90 m2 construits i estarà formada per menjador-sala d'estar amb cuina oberta o tancada, dues habitacions dobles i un bany complert, Els habitatges 1r 1a i 1r 2a tindran també una petita terrassa. Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

ESTAT ACTUAL

ESTAT REFORMAT

- PROMOCIÓ LES MASIES DE VOLTREGÀ

Propera promoció de de cases de tot tipus a Masies de Voltregà que s'iniciarà el 2023. És tractarà d'una urbanització de cases adossades, aparellades i aïllades, situada en una zona molt tranquil·la. Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

CASES ADOSSADES

- PROMOCIÓ DE CASES DE NOVA CONSTRUCCIÓ A SANT HIPÒLIT

Nova promoció de cases adossades en una zona molt tranquil·la entre Sant hipòlit i Les Masies de Voltregà es tracta de 2 cases de nova construcció amb la següent distribució:

-Planta Baixa: Garatge amb capacitat per 2 cotxes i jardí.

-Planta Primera: Menjador-sala d'estar, cuina, bany complert i 2 habitacions (1 doble, 1 individual) amb sortida a balcó.

-Planta Segona: 2 Habitacions (1 doble, 1 individual), bany complert i estudi amb sortida a terrassa.

. Si hi esteu interessats i voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant els nostres formularis o bé trucant directament als telèfons de contacte.

bottom of page