top of page

PIS EN VENDA

Zona Bonanova, (Barcelona)

08021 Barcelona

PARÀMETRES

Tipus --> Pis

Règim --> Venda

Preu --> 1.750.000 €

Superfície --> 277 m2

Estat --> 2a mà

Edifici a quatre vents amb façana d’obra vista i arrebossat, construït el 1978. Cinc plantes, dues vivendes per planta i una en l’àtic. Amb un ample vestíbul comunitari i servei de porteria. Dos ascensors d’ accés principal a les vivendes, més un ascensor de servei per accedir-hi.

La vivenda consta de 277 m2 construïts més 33 m2 de zones útils segons cadastre. Amb reformes de primera qualitat per l’ arquitecte interiorista Pilar Líbano. La seva superfície es distribueix amb vestíbul principal amb accés a sala d’estar més menjador de 75 m2, sala d’estar-despatx, distribuïdor que dona pas  a la zona de nit, un lavabo i a la cuina office d’uns 25 m2, aquesta amb accés a zona de safareig, amb filtre d’aigua,  osmosis, sistema doble d’escalfador d’aigua amb acumulador. Des de la cuina s’accedeix també a un petit distribuïdor que dona a un bany i a una habitació de servei. Aquesta zona de la vivenda té accés per al servei des del replà amb ascensor i escala.

La zona de nit consta de 5 dormitoris, un d’ells suite amb vestidor i bany complert, un bany complert per ús general, més dos dormitoris amb un altre bany complert.

Calefacció de gas, aire condicionat regulable per zona.

Dues terrasses d’aproximadament 13 y 22 m2 respectivament.

Tres places d’aparcament i traster.

Preu --> 1.750.000 €

bottom of page