carrer de la riera

TRUCA'NS

661 81 89 49

ATENEM WHATSAPP!!

Rehabil-art S.L. és una empresa familiar, creada l’any 1995 amb l’objectiu d’entrar en el camp de les promocions immobiliàries, sense deixar el sector dels treballs de construcció, rehabilitació i reformes de qualitat; labors que desenvolupava l’empresa antecessora Construccions Àngel Masmitjà, empresa mare creada per l’actual gerent administrador Àngel Masmitjà. Ens avalen 45 anys d'experiència en el món de la construcció.

 

Aquests objectius es van anar materialitzant, amb una millora diària de les àrees de l’empresa, una major oferta de productes i expansió territorial del mercat.

 

Des de la creació de la nova empresa, Rehabil-art S.L., s’han seguit els mateixos criteris de construcció, basant-se sempre en la qualitat del disseny dels seus acabats.

 

En la seva trajectòria professional, ha construït un gran nombre d’obres de tot tipus deixant constància així de la qualitat d’aquestes obres en diversos municipis de la comarca d’Osona.

Pis molt gran i lluminós en una zona molt tranquil·la de Manlleu, té una superfície de 100 m2, distribuits en cuina office, menjador-sala d'estar molt gran amb llar de foc i sortida a balcó, 2 habitacions individuals, 2 habitacions dobles amb sortida a balcó ambdues i 2 banys. En el preu de compra s'hi inclouen 2 places de pàrquing en un garatge comunitari i dos trasters/golfes de grans dimensions. Tencaments de fusta amb doble vidre i cambra d'aire. El sistema de calefacció que utilitza és elèctric de baix consum

126.000 €

P1010871.JPG
IMG_3522.jpg

Pis molt assolellat a Manlleu, té una superfície de 82 m2, distribuits en cuina office, menjador-sala d'estar amb sortida a terrassa, 3 habitacions, banys. Aquest pis compta amb aire condicionat, calefacció de gas natural, vidres dobles amb tancaments d'alumini i garatge privat tipus box.

 

 

115.000 €

PB.jpg

Propera promoció de cases, s'iniciarà a partir de 2021

- Cases adossades. 

- Cases aparellades. 

- Cases aïllades. 

A partir de 230.000€

SERVEIS QUE OFERIM 

  - Seguiment i compra-venda de cases, pisos, locals, etc.

  - Tot tipus de serveis immobiliaris

  - Promoció i construcció d'obra nova

  - Rehabilitació i reforma d'edificis i vivendes

  - Assessorament en qualsevol tema relacionat amb la construcció

  - Assessorament de rendibilitat en inversions